Cautare

1689 de rezultate pentru "formular de comanda moneda de 50 eurocenti" (2.55 secunde)
Deprecierea leului fata de euro din ultimele saptamani face ca pretul apartamentelor tranzactionate pe piata sa creasca in moneda nationala, iar potentialii cumparatorii vor fi cei care ies in pierdere din cauza modificarii cursului de schimb. Proprietarii profita de situatie si trec imediat pe moneda care le aduce castig.
Toate tarile din zona euro vor emite, la inceputul lui 2009, o moneda metalica comemorativa de 2 euro, cu un model comun. Scopul este a sarbatori cea de-a zecea aniversare a lansarii UEM si a crearii monedei euro.
Banca Nationala a Romaniei pune in circulatie, din 28 martie, 500 de monede din aur, 500 de monede din argint si 1.000 de monede din tombac cuprat dedicate summitului NATO de la Bucuresti, a anuntat vineri BNR.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a apreciat, sambata, la Suceava, ca Romania ar putea adopta moneda euro de la 1 ianuarie 2014, modalitatea in care se va face trecerea urmand sa fie stabilita de Banca Nationala.
Desi la prima vedere imprumutul in lei prezinta unele avantaje, mai ales pentru cei care isi primesc salariile in moneda nationala, un credit de nevoi personale luat in euro este mai ieftin.
Desi la prima vedere imprumutul in lei prezinta unele avantaje, mai ales pentru cei care isi primesc salariile in moneda nationala, un credit de nevoi personale luat in euro este mai ieftin.
În plin proces de scumpire a creditului, românii prefera sa se împrumute exagerat la banci. Desi dobânzile sunt mai mari, creditele în valuta au crescut în iunie cu 5% fata de luna mai 2008, iar cele în lei s-au majorat cu 2,1%.
La nivel oficial, leul este greu si fara patru zerouri în coada, însa, în limba vorbita, toata lumea, indiferent de pregatire si de profesie, foloseste leii vechi si îsi face calculele în vechea moneda.
Avansul depozitelor populatiei si firmelor s-a redus de la 32,6% in septembrie la 25,2% in octombrie, valoarea totala a acestora ajungand la 140,657 miliarde lei, potrivit datelor publicate, marti, de Banca Nationala a Romaniei (BNR).
Romania va rata obiectivul privind adoptarea euro in 2014, intrucat procedurile necesita o perioada mai mare de timp, potrivit lui Nicolaie Alexandru-Chidesciuc, senior economist la ING Bank. "Anul 2014 nu este posibil din punct de vedere tehnic", a afirmat reprezentantul ING.
Presedintii tarilor din America Centrala si guvernul din Republica Dominicana au convenit vineri sa adopte o moneda unica, la incheierea celui de al 33-lea summit al regiunii, din Honduras, relateaza AFP.
Intr-o singura luna, doljenii au acumulat restante la creditele bancare in plus cu 16 milioane de lei fata de ianuarie, detinand suprematia intre judetele Olteniei.
Moneda nationala s-a depreciat joi semnificativ i fata euro, la un curs de referinta de 4,1214 lei/euro, in ton cu evolutia altor monede din regiune, in timp ce dolarul s-a intarit puternic fata de euro, investitorii fiind ingrijorati de instabilitatea fiscala a Greciei, Portugaliei si Spaniei.
Pentru dolarul american, BNR a afisat un curs de referinta 3,3791 lei/dolar.
Deputatul Varujan Pambuccian a anuntat ca liderii coalitiei au convenit sa pastreze 2015 ca data-tinta a intrarii Romaniei in zona euro, 1 decembrie 2015 fiind termenul propus pentru ca in tara noastra sa fie folosita doar moneda unica europeana.
craiovenii au cumparat valuta doar daca le-a trebuit, in timp ce marile jocuri valutare se fac la banci Omul de rand nu mai reactioneaza imediat la socul valutar.
Andrei Alexandru) Parafrazand titlul celebrei comedii "O noapte furtunoasa", se poate spune ca 14 decembrie 2011, a doua zi dupa Consiliul European de la Bruxelles, a fost in politica romaneasca "O zi furtunoasa" care, daca n-ar fi de plans, ar fi cu siguranta de ras.
USL doreste sa cunoasca strategia BNR prin care Romania va adopta moneda unica europeana in 2015-2016 Liderii USL doresc sa cunoasca si ‘sa isi asume‘ strategia Bancii Nationale a Romaniei (BNR) cu privire la introducerea monedei unice europene in 2015-2016, a declarat, luni, presedintele PSD, Victor Ponta.
Indicele de referinta pe piata bancara europeana, EURIBOR, a scazut la minimul istoric. ... ersoanele care au credite in euro, cu dobanda variabila din trei in trei luni, au parte de o gura de oxigen in aceasta perioada.
Trecerea la moneda euro in anul 2015 acum nu intra in discutie, dar incercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv mentinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exercitiu de disciplina economica, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, citat de New York Times.
google-analytics.com